Usluge

VISOKOTLAČNO PRANJE

visokotlačno čišćenje i pranje kamena

visokotlačno čišćenje i pranje granita

visokotlačno čišćenje i pranje terracotte

visokotlačno čišćenje i pranje klinkera

visokotlačno čišćenje i pranje industrijskih podova

visokotlačno čišćenje i pranje epoksi bojanih i brušenih površina

visokotlačno čišćenje i pranje betona

Pošalji upit

IMPREGNIRANJE I ZAŠTITA KAMENA

impregnacija i zaštita kamena

impregnacija i zaštita granita

impregnacija i zaštita terracotte

Pošalji upit

PROTUKLIZNI PREMAZI

Protuklizni premaz je potpuno ekološki proizvod, biorazgradiv do 98%, bezbojan i neutralnog mirisa. Upravo zbog neutralnog mirisa pogodan je za primjenu na vanjskim (otvorenim) i unutarnjim (zatvorenim) podlogama. Proizvod ne mijenja izgled ni strukturu postojeće podloge, već pruža otpornost na masnoću, vlagu i otapala. Nanosi se na klizave površine kako bi se smanjila klizavost površine. Nanošenjem protukliznog premaza smanjuje se koeficijent trenja tretirane površine do 70%.

Pošalji upit

UKLANJANJE GRAFITA

Naš servis za čišćenje uspješno otklanja grafite s raznih podloga – betona, granita, keramike metala, mramora, opeke, pješčenjaka, plastike, pleksiglasa, stakla, vapnenca i dr. Cjelokupna usluga uklanjanja grafita obavlja se bez agresivnih sredstava i djeluje neabrazivno na podlogu. Prema potrebi vršimo i zaštitu pročelja od grafita ili zaštitu samog grafita. Poslije tretiranja zida s našim sredstvom za zaštitu od grafita, grafit se uklanja toplom vodom. Antigrafitnim premazom smanjuju se troškovi uklanjanja budućih grafita za više od 30%.
ANTIGRAFITNI PREMAZ osim za sprječavanje upijanja grafita na površinu, koristi se i u oglašavanju. Premaz se nanese na tretiranu površinu (pročelje ili pod) te se nanešeni grafit, boja ili naljepnica skida sa običnom vodom.

Pošalji upit

 

 

Kako to izgleda u praksi?

 

 

Prije / Poslije

X